Bli scout!

I Finland finns 60 000 scouter, i hela världen över 40 miljoner!

Scouterna gör unga redo för livet genom spännande äventyr och nya utmaningar. Scouting är vänner, gemenskap, verksamhet ute och inne och att lära sig nytt genom att göra själv. Välkommen med i vår verksamhet!

 

Nykarleby Forsfarare r.f.

Nykarleby Forsfarare är scoutföreningen som verkar inom Nykarleby kommun. När man har börjat i årskurs 4 kan man gå med i scouterna. Ofta startas dock en ny patrull endast vartannat år, därför börjar många i årskurs 5. Även äldre personer är varmt välkomna i scouterna.

Nykarleby Forsfarare har verksamhet i centrum (Holken bredvid Kristliga Folkhögskolan), Forsby Byagård, Munsala drängstuga och i skogarna bredvid Måtasberget i Jeppo. Om ni eller ert barn är intresserade av scoutingen så är ni välkomna med i vår verksamhet.

 

Medlemsblankett

Medlemsblanketten kan också fyllas i här.

Årsmöte

 

Årsmöte 25.2.2018 kl 13:00

Hej. Nykarleby Forsfarare r.f. kallar medlemmar och scoutföräldrar till årsmöte på söndag 25.2.2018 kl 13:00 vid Nykarleby Församlingshem. Stadgeenliga ärenden. På årsmötet får man en fin inblick i vad som händer i kårens styrelse och hur hela kårens planer ser ut. Välkomna med!

Kårstyrelsen

Ny patrull i centrum

Nu i höst startar vi en ny scoutpatrull i centrum för barn på årskurs 4-5 eller åldern 10-11 år. Patrullen har möten på fredagar kl 15-16 med start 8.9.2017. Ifall du inte hann med på första patrullmötet går det bra att hoppa in på nästa.