Bli scout!

I Finland finns 60 000 scouter, i hela världen över 40 miljoner!

Scouterna gör unga redo för livet genom spännande äventyr och nya utmaningar. Scouting är vänner, gemenskap, verksamhet ute och inne och att lära sig nytt genom att göra själv. Välkommen med i vår verksamhet!

 

Nykarleby Forsfarare r.f.

Nykarleby Forsfarare är scoutföreningen som verkar inom Nykarleby kommun. När man har börjat i årskurs 4 kan man gå med i scouterna. Ofta startas dock en ny patrull endast vartannat år, därför börjar många i årskurs 5. Även äldre personer är varmt välkomna i scouterna.

Nykarleby Forsfarare har verksamhet i centrum (Nykarleby församlingshem). Om ni eller ert barn är intresserade av scoutingen så är ni välkomna med i vår verksamhet, tag kontakt för få reda på när det staratar en ny patrull eller om ert barn kan börja i en pågående patrull.

 

 

Medlemsblankett

Medlemsblanketten kan också fyllas i här.

Årsmöte 22.3.2021

Hej! Nykarleby Forsfarare kallar till årsmöte måndag 22.3 kl 18 på Google Meet. Alla medlemmar och scoutföräldrar är hjärtligt välkomna! På årsmötet får man en fin inblick i vad som händer i kåren.

Länken till mötet har skickats ut per e-post. Om du inte har fått den men vill delta, kontakta styrelsen: nykarlebyforsfarare@gmail.com.

Du får såklart också kontakta oss om du har andra frågor.

Hoppas att vi ses på årsmötet!

H. Kårstyrelsen

Hej alla ni som har anmält er till de nya patrullerna!

Alla intresserade rymdes med och har fått en bekräftelse via e-post med mera information.

Välkomna med, skall bli roligt att få träffa er alla!

Ifall det ännu finns någon (årskurs 4 och uppåt) som är intresserad av att komma med finns det fortfarande plats, skicka en anmälan via e-post till nykarlebyforsfarare@gmail.com.

//Kårstyrelsen 2020

Nya patruller hösten 2020

Vi planerar att starta två nya patruller den här hösten. Patrullerna riktar sig till barn i årskurs 4 och 5. Den yngre gruppen (åk 4) kommer att ha möten tisdagar kl 14.45-25.45, och den äldre gruppen (åk 5) på måndagar kl 14.45-15.45.

Anmäl ert barn via epost till nykarlebyforsfarare(at)gmail.com. Skriv "Anmälan hösten 2020" som ämne. I anmälan, ange;

- barnets namn

- födelseår

- årskurs

- eventuella scoutsyskon

- om någon av vårdnadshavarna har möjlighet att hjälpa till på möten/utfärder.

Anmälan är öppen 31.8-6.9. Vi hoppas att alla intresserade ska få en plats, men på grund av våra ledarresurser är vi tvungna att begränsa patrullernas storlek. Om du anmälde dig ifjol och inte rymdes med måste du anmäla dig pånytt. Alla anmälda kommer personligen att meddelas om de fått en plats. Samtidigt meddelas också vilket datum patrullerna startar. Vid frågor, kontakta Klara Nybäck (0401517828) eller mejla oss på epostadressen ovan.

 

Viktiga datum:

Kolla händelsespalten!

 

 

Viktiga hemsidor:

 

https://partio-ohjelma.fi/sv/