Bli scout!

I Finland finns 60 000 scouter, i hela världen över 40 miljoner!

Scouterna gör unga redo för livet genom spännande äventyr och nya utmaningar. Scouting är vänner, gemenskap, verksamhet ute och inne och att lära sig nytt genom att göra själv. Välkommen med i vår verksamhet!

 

Nykarleby Forsfarare r.f.

Nykarleby Forsfarare är scoutföreningen som verkar inom Nykarleby kommun. När man har börjat i årskurs 4 kan man gå med i scouterna. Ofta startas dock en ny patrull endast vartannat år, därför börjar många i årskurs 5. Även äldre personer är varmt välkomna i scouterna.

Nykarleby Forsfarare har verksamhet i centrum (Holken bredvid Kristliga Folkhögskolan), Forsby Byagård, Munsala drängstuga och i skogarna bredvid Måtasberget i Jeppo. Om ni eller ert barn är intresserade av scoutingen så är ni välkomna med i vår verksamhet.

 

Medlemsblankett

Medlemsblanketten kan också fyllas i här.

Viktiga datum:

Vårkårhajken 2019 ordnas 3-4.5 vid Andrasjöns simstrand i Nykarleby.

 

FiSScFjäll är ett vandringsläger som ordnas i Muonio 8-16.6.2019. Äventyret riktar sig till spejarscouter födda 2006 eller tidigare samt för kompisdeltagare i samma ålder. 
Ta chansen och åk iväg på ett spännande och lärorikt läger i Lappland!
Sista anmälningsdagen är 31.3.2019! 
Mer info fås på följande länkar: 
https://www.scout.fi/…/aktivitetskalender/fisscfjall-spejar… 
https://verksamhet.scout.fi/fisscfjall-2019

Sommaren 2018 drog Forsfararna iväg på sommarläger tillsammans med Stigfinnarna, det var så roligt så det gör vi om i sommar också! Kom med till Hummelholmen på läger 24.7–28.7.2019! 
Mer info om sommarlägret kommer senare men boka in datumet redan nu.

Årsmöte 23.2.2019 kl 16:00

Hej
Nykarleby Forsfarare r.f. kallar medlemmar och scoutföräldrar till årsmöte på lördag 23.2.2019 kl 16:00 vid Nykarleby Församlingshem, Birgitta salen.

Stadgeenliga ärenden.

På årsmötet får man en fin inblick i vad som händer i kårens styrelse och hur hela kårens planer ser ut. Välkomna med!

Kårstyrelsen