Bli scout!

I Finland finns 60 000 scouter, i hela världen över 40 miljoner!

Scouterna gör unga redo för livet genom spännande äventyr och nya utmaningar. Scouting är vänner, gemenskap, verksamhet ute och inne och att lära sig nytt genom att göra själv. Välkommen med i vår verksamhet!

 

Nykarleby Forsfarare r.f.

Nykarleby Forsfarare är scoutföreningen som verkar inom Nykarleby kommun. När man har börjat i årskurs 4 kan man gå med i scouterna. Ofta startas dock en ny patrull endast vartannat år, därför börjar många i årskurs 5. Även äldre personer är varmt välkomna i scouterna.

Nykarleby Forsfarare har verksamhet i centrum (Nykarleby församlingshem). Om ni eller ert barn är intresserade av scoutingen så är ni välkomna med i vår verksamhet, tag kontakt för få reda på när det staratar en ny patrull eller om ert barn kan börja i en pågående patrull.

 

 

Medlemsblankett

Medlemsblanketten kan också fyllas i här.

Adventskalendern 2021

Försäljningen av adventskalendrar är i full gång!

Genom att köpa scouternas adventskalender stöder du scoutingen i Finland och samtidigt verksamheten i en lokal scoutkår!

Priset för adventskalendern är 10 €, varav den lokala scoutkårens andel är 4,50€, distriktets/FiSSc:s andel 2,85€ och centralorganisationens andel 2,65€.

Visste du att du kan köpa en kalender på webben? Följ länken: https://www.adventtikalenteri.fi/sv/kop/

Kom ihåg att fylla i vilken kår du vill stöda när du köper din kalender!

Viktiga datum:

Kolla händelsespalten!

 

 

Viktiga hemsidor:

 

https://partio-ohjelma.fi/sv/